Byg muskelmasse og få en tonet krop. Helt uden sved på panden eller kirugiske indgreb.

Modtag et værdibevis til én EmShaper / BodySculpt behandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.)

20.000 mavebøjninger på kun 30 minutter. Kan det lade sig gøre? Ja det kan det. Med den innovative EmShaper behandling kan du bygge muskelmasse og komme dine stædige fedtdepoter til livs. Vel og mærke uden at det indebærer kirugiske indgreb eller en tur i fitnesscenteret. Drømmer du om en stærkere og mere tonet krop, så er EmShaper / BodySculpt helt sikkert noget for dig!

Resultaterne taler for sig selv

EmShaper er baseret på HIFEM (High Intensity Electro-Magnetic) teknologien, som er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Behandlingsformen gør det muligt at opbygge lokal muskelmasse på områder du selv har svært ved at få succes med.

Efter 6 behandlinger

Efter 8 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Hvor ønsker du hjælp til at bygge ekstra muskelmasse?

Vi tilbyder EmShaper / BodySculpting behandlinger på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer EmShaper​

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger er langt mere effektive og dybbere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Fordelene ved EmShaper

Virker EmShaper behandlingen overhovedet?

EmShaper er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.

- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Du modtager et værdibevis til 1x EmShaper prøvebehandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.). Ønsker du at fortsætte behandlingerne, har du mulighed for at opgradere din prøvebehandling for 2.500 kr. og modtage yderligere 5 behandlinger, hvilket er markedets skarpeste pris.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 500 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nordbeauty.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ja, behandlingen er sikker. Nøglen til sikkerheden omkring enhver æstetisk behandling er træning. Vores behandlere er uddannet i brugen af maskinen og følger en striks protokol for at sikre, at din hud aldrig bliver beskadiget. 

Håndstykket bevæger sig konstant på din hud, og vi overvåger hudtemperaturen for at sikre, at din hud aldrig bliver for kold.

Behandlingen er ikke-invasiv og smertefri.

Derudover er maskinen også godkendt som medicinsk udstyr.

Behandlingen er smertefri, og nogle klienter beskriver den som ret behagelig. Dette skyldes massageteknikken der bruges og den session der begynder med hudopvarmningen, der gradvist falder i temperatur.

Vi kan desværre ikke lade dig gennemføre en behandling, hvis du har én af følgende tilstande/diagnoser:

  1. Er gravid.
  2. Har en nyresygdom.
  3. Har svær diabetis.
  4. Lider af Polyneuropati
  5. Har åreknuder på behandlingsområdet
  6. Har brok i bugen.
  7. Har ikke fået botox inden for de seneste 2 uger.
  8. Har ikke fået fillers inden for de seneste 4 uger.
  9. Har gennemgået kemoterapi inden for de seneste 21 måneder

1) Sørg for at drikke masser af vand de næste 72 timer, for at hjælpe kroppen til bedre at kunne ‘skylle’ affaldsstofferne ud.

2) Undgå så vidt muligt at indtage ‘usunde’ kulhydrater, sukker og andet der omdannes til insulin i 2-4 timer efter dine behandlinger. For at vedligeholde resultaterne på lang sigt, er det vigtigt med en sund og varieret kost, og at du dyrker motion. Fedtcellerne kan nemlig komme tilbage.

3) Efter en ansigtsbehandling anbefaler vi at du påfører ekstra øjen-og/eller ansigtcreme på det behandlede område.

4) Efter din behandling vil du blive tilbudt enten at bruges vores kompressionsmassage eller vibrationstræner for, at optimere aktiveringen af lymfesystemet.

Du vil opleve at du skulle tisse mere i de følgende 3 dage efter behandlingen og at dit urin vil skifte farve.

Lokal rødme på det behandlede område kan opstå efter behandlingen, men vil forsvinde efter et par timer.

Enhver, der ønsker at tabe sig, reducere cellulite, opstramme slap hud eller komme stædige fedtdepoter til livs.

Varigheden af de opnåede resultater varierer fra klient til klient. 

Din efterfølgende kost/livsstil har en stor indvirkning på resultaterne.

Hvis du sørger for at spise en sund/varieret kost og dyrker regelmæssig motion, så vil du opleve resultaterne forblive meget længere.

Afhængig af hvilken behandling du vil have udført, vil du allerede kunne se en forskel efter første behandling (især ansigtsbehandlinger).

Disse aftager dog typisk i løbet af de næste 48 timer.

De langvarige resultater vil du typisk se en uge efter din første behandling. De bedste resultater vil ses efter 2-3 uger efter din opstart, når kroppen har haft god tid til at kunne arbejde og dit lymfesystem er blevet boostet.

Her finder du os

Søndergade 64, 1 sal tv.
8000 Aarhus

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Du modtager et værdibevis til 1x EmShaper prøvebehandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.). Ønsker du at fortsætte behandlingerne, har du mulighed for at opgradere din prøvebehandling for 2.500 kr. og modtage yderligere 5 behandlinger, hvilket er markedets skarpeste pris.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 500 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.