fbpx

Hudpleje og appelsinhud

Hudoverfladen reduceres under en behandling med cryoterapi. Du vil opleve at kuldechocket vil give en mere intensiv blodcirkulation i huden, dette går ind og øger hudens stofskifte.

Kulden går ind og regenerer endorfiner, som kroppen bruger til at regenerere. Det vil altså reducere mængden af appelsinhud, samt holde bindevævet i kroppen mere elastisk.

Appelsinhud opstår hos alle med tiden, og er til stor gene for mange kvinder. Appelsinhud kommer til syne som fordybninger i huden, her går cryoterapi ind og giver en mere intensiv blodcirkulation. Når dette opstår, stimuleres hudens stofskifte, og det kan dermed reducere den synlige appelsinhud.

Du vil opleve en forbedret regenerering af huden, hvilket går ind og giver en glattere og fastere hud, hermed en reducering af cellulitis også kaldet appelsinhud.

Cryo booster hudens egen kollagen produktion, hvilket gør at din hud bliver mere fast og elastisk, da kollagen er hudens byggesten. Kollagen er et protein, som er utrolig vigtigt for kroppen. Kollagen bliver dannet i hudcellerne i dermis også kaldet læderhuden, det sørger også for at kollagenet i bindevævet holder din hud elastisk, fast og giver den en ungdommelig fylde.