fbpx

LYMFE- OG KOMPRESSIONSMASSAGE

Kompressionsmassage er med til at aktivere dit lymfesystem, som gør vores behandlinger endnu mere effektive.

Behandling med kompressionsmassage har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling af diverse skader, forbedret restitution og øget blodcirkulation, til øget at afhjælpe lymfødem og væskeophobninger i kroppen.

Behandling med kompressionsmassage

Kompressionsmassage øger blodgennemstrømningen og reducerer træthed og ømhed i musklerne. Kompressionsmassage er en meget brugt massageform til elitesportsudøvere, der hurtigt skal restituere musklerne efter en præstation, men er også en populær behandling til forbedret restitution og reduktion af arvæv. Lymfemassage er i familie med kompressionsmassagen. Her får man, med blide tryk, lymfevæsken ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke virker, og hen til lymfer, som stadig fungerer, så døjer du med lymfødem, skal du helt sikkert prøve behandlingen, da kompressionsmassagen fungerer som en effektiv lymfedrænage.

Fordele ved lymfe- og kompressionsmassage

Den blide og kontrollerede massage er fantastisk for alle, der har brug for at blive afspændt. Her er en række fordele ved at få denne behandling:

Hvornår bør jeg bruge kompressionsmassage?

Du vil desuden have stor fordel af lymfe- og kompressionsmassage efter kosmetiske behandlinger, som ofte giver væske i kroppen, eller efter operation, som typisk forårsager hævelser. Lymfe- og kompressionsmassage bruges også med succes mod cellulite (appelsinhud) og for pænere arvæv. Uanset formål, vil du kunne mærke en forskel i kroppen allerede fra første behandling!
VI ANBEFALER ALTID LYMFE- OG KOMPRESSIONSMASSAGE I FORBINDELSE MED CRYO OG CRYO T SHOCK, DA VI DERMED OPTIMERER PROCESSEN EFTER BEHANDLING.

Priser

Priser på kompressionsmassage

  • 1 behandling 150 kr
  • 5 behandlinger 500 kr
  • 10 behandlinger 800 kr

1 klip = 30 minutter