fbpx

– EmShaper

Ønsker du dig en mere veltrænet og tonet krop? 


Vi tilbyder den super populære Emshaper behandling, der også går under navnet bodysculpting. Ved denne revolutionerende behandling opbygger du en større muskelmasse, hvormed resultatet er en stærkere og mere tonet krop. Emshaper behandlingen er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Vi tilbyder behandling af arme, mave, baller og lår.

Hvor ønsker du hjælp til at bygge ekstra muskelmasse?

Vi tilbyder EmShaper behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer EmShaper

Emshaper apparatet anvender høj-intensitets elektromagnetisk energi (HIFEM) til sammentrækning af musklerne i den behandlende region. Denne høj intensitets energiform muliggør derfor at aktivere mange flere muskelfibre end det nogensinde er muligt selv at aktivere ved en normal styrketræning. Endvidere, er der den sidegevinst ved behandlingen at de kontraherende muskelfibre øger forbrændingen af fedt i de behandlede områder.

Vores Emshaper behandling giver dig derfor den fantastiske mulighed at få en stærkere og mere tonet krop, hvor du både opbygger muskelmasse samt forbrænder fedt. Det er et rigtig godt alternativ til dig der har svært ved at komme afsted til styrketræning i en travl hverdag eller til dig der ikke ønsker at få foretaget kirurgi for at fjerne de ekstra kilo på fx. maven eller sidebenene.

Dit behandlingsforløb

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation ved en af vores dygtige behandlere forud for et behandlingsforløb. Her vurderes om du er egnet til Emshaper behandlingen i det område du ønsker.

En behandling varer 30 minutter. Selve behandlingen foregår ved at du får påført Emshaper-apparatet i den region du ønsker at blive behandlet på. Hvis det er første gang du får behandlingen startes der med en lav energimængde og energiniveauet øges undervejs, indtil det korrekte energiniveau rammes, hvor du får en kraftig muskelkontraktion. Det svarer til at kroppen laver 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats, alt efter hvilken kropsdel der bliver behandlet. EmShaper aktiverer på denne måde mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træningssession.

Synlige resultater

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi et forløb med 4 behandlinger indenfor en periode på 14 dage. Synbare resultater ses allerede dagene efter afsluttet behandlingsforløb, men det endelige resultat kan først forventes uger efter forløbet er afsluttet, da kroppens muskler skal have tid til at restituere og genopbygge sig selv igen.

Der tilrådes at drikke rigeligt med væske under behandlingsforløbet for at øge udskillelsen af affaldsstoffer og give muskelfibrene de bedst mulige vilkår til at genopbygge sig større og dermed stærkere.

Priser

Priser på EmShaper behandlinger

Hvis du endnu ikke har prøvet EmShaper hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 500 kr. Efter behandlingen, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.

500 kr

Til dig der ønsker at vedligeholde dine resultater efter længere tids pause. Giver adgang til 1 behandling á 30 minutter på ét område.

1.000 kr

Her får du et klippekort med 4 EmShaper behandlinger á 30 minutter på ét område.

2.500 kr

Her får du et klippekort på 6 EmShaper behandlinger á 30 minutter på ét område.

3.500 kr

Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter på ét område.

5.000 kr

Til dig der vil have mest for pengene. Klippekortet giver adgang til 10 EmShaper behandlinger á 30 minutter på ét område + en cryo behandling efter hver EmShaper session.

6.500 kr

Gælder nye kunder

Spar 50% med en prøvebehandling

Har du endnu ikke prøvet EmShaper behandlingen ved os? Book en prøvebehandling til halv pris og se om det er noget for dig.